Honda Teknologi

AsimoHonda står for kompromissløs kvalitet og er verdenskjent for utvikling og produksjon av biler, motorsykler, 4-takts bensin- og dieselmotorer, 4-takts påhengsmotorer og mye mer. Konstruksjon og design er i særklasse og lever opp til de strengeste krav til driftssikkerhet, effektivitet og lang levetid. Honda lever opp til verdens strengeste miljøkrav: CARB (Califonia Air Resources Board).

Hjertet i Hondas maskiner er de avanserte 4-takts bensinmotorene, som alle har det fellestrekk at de er lettstartede, driftssikre, økonomiske og støysvake. Alle Honda-motorer kjører på blyfri bensin og er derfor særdeles miljøvennlige.

Når du velger en Honda, kjøper du ikke markedets billigste maskin. Du får til gjengjeld en god totaløkonomi og et anerkjent merke på verdensplan, hvor du alltid er garantert reservedeler og tilbehør.

Honda selges kun gjennom fagforhandlere over hele landet. Hos din Honda fagforhandler vil du alltid få en grundig presentasjon av det ønskede produkt. Du er dessuten alltid garantert profesjonell rådgivning og service både før, under og etter kjøpet.

Honda - bedre kan det ikke gjøres!

 
Sender... Vennligst vent!