Plentraktorer

Honda Plentrakorer

Hondas kraftfulle, stillegående bensinmotor kombinert med direkte bakutkast gir plentraktorer med suverene oppsamleregenskaper, selv under vanskelige klippeforhold.

Plentraktorene har klippeaggregat med to motgående rotorerende kniver. Knivene skaper en kraftig luftstrøm som "suger" det klippede gresset direkte opp i den bakmonterte oppsamleren. Helt avgjørende for et effektivt resultat er også kort transportvei og en lav løftehøyde fra klippeaggregatet til oppsamleren.

Honda utvikler sine plentraktorer kontinuerlig og på dagens modeller er det flere unike løsninger og oppgraderinger. Panseret er forsterket, det er gjort vesentlige oppgraderinger på klippepadden, forstillingen er forsterket og gressbagen har ny innfesting, for bare å nevne noe. Men den største, innovative nyheten er likevel Versamow-systemet, som som gir deg mulighet til å velge mellom å samle gresset eller en bioklipp-funksjon.

Versamow:
Med Versamow kan du fritt velge mellom å samle opp gresset og kaste det inn i gressbagen eller å klippe gresset med en bioklipp-funksjon. Dette velger du enkelt ved å flytte spaken på venstre side av førersetet, fra oppsamler til bioklipp. Dette kan selvsagt også gjøres når som helst under kjøring, uten bruk av verktøy. På denne måten blir det mulig å samle fuktig gress på ett område og klippe med bioklipp-funksjon på andre områder, hvor gressveksten kanskje er noe mindre.

Kontakt din Honda fagforhandler og be om en demonstrasjon.

Motortype - OHC V-twin 4-takt
Klippebredde - 91 cm
Pris inkl. mva.
62 900,-
Motortype - OHC V-twin 4-takt
Klippebredde - 101 cm
Pris inkl. mva.
69 900,-
Motortype - OHV V-twin 4-takt
Klippebredde - 122 cm
Pris inkl. mva.
89 900,-
Sender... Vennligst vent!