Honda EU22i aggregat
Publisert: 16.07.2020
 

Tilbakekalling - EU22i bærbart strømaggregat

Mulig overoppheting av inverter
Kontroller under om ditt aggregat er berørt av denne tilbakekallingen:

Modell: EU22i

Fra serienummer: EAMT-1000001
Til serienummer: EAMT-2028268

Aggregater i denne serien som allerede er utbedret er merket med en dekal og teksten “HONDA 7EV16950‐Z44”, eller en blå prikk. Dekalen er montert under sidedeksel som vist på bildet under. Disse aggregatene inngår ikke lenger i tilbakekallingen.


Campaign code tag 7EP

Symptom
Inverterens AC kontakt kan bli fuktig av dråper fra saltholdig vann, der aggregatet er brukt i nærheten av saltvann. Dette kan føre til kortslutning. Dersom dette skjer, vil overbelastningssensoren stoppe aggregatet innen 5 sekunder. I verste tenkte scenario kan en gnist forårsaket av kortslutningen antenne eventuelt støv/partikler og dermed starte en brann. Det er ikke rapportert noen tilfeller av tilløp til brann så langt, ei heller skade på personer eller eiendom som resultat av dette problemet. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du venter med å bruke aggregatet til feilen er utbedret. Skulle du likevel ha behov for å bruke aggregatet i påvente av utbedring, må bruk kun skje i tørre og ventilerte omgivelser. Kontroller også at det ikke oppstår varmgang på siden av aggregatet som vist på bildet under. Dersom dette skjer, MÅ du umiddelbart stoppe aggregatet.

varmgang eu22i
  
Hva skal du gjøre?
Kontakt nærmeste Honda fagforhandler og avtal tid for nødvendig utbedring. Honda fagforhandler utfører dette kostnadsfritt for deg.

Finn nærmeste Honda fagforhandler her

Om du har spørsmål
Om du har spørsmål i forbindelse med denne tilbakekallingen som din Honda fagforhandler ikke kan svare på, kontakt oss på: berema@berema.no
 


 
Sender... Vennligst vent!