Honda vannpumper
Publisert: 02.08.2019
 

Slik velger du type vannpumpe

Honda har et bredt utvalg av pumper som er designet for mange ulike bruksområder. Fra små, bærbare lettvektspumper til store slampumper. Felles for alle er at de drives av Hondas unike 4-takts industrimotor. 

Vannpumper kan vanligvis deles inn i 5 kategorier:

1 | Lettvektspumper
Kompakte og bærbare, perfekt valg for deg som er huseier, gartner eller båteier og trenger en lett pumpe for lensing, spyling og vanning. Våre lettvektspumper:
WX 10
WX 15

Vannpumpe Honda WX15

2 | Høytrykkspumper
Når det trengs ekstra høyt pumpetrykk og kapasitet. Har pumpetrykk på inntil 5 kg og egner seg spesielt godt for brannslukking, spyling og vanningssystemer. Våre høytrykkspumper:
WH 20X

Vannpumpe Honda WH20 

3 | Pumpe for kjemikalier
Har pumpehus i kunststoff som er motstandsdyktig mot saltvann og mange typer kjemikalier. Svært anvendelig pumpe for flytting av vann og andre flytende væsker. Våre pumper for kjemikalier:
WMP 20X

Vannpumpe Honda WMP20

4 | Høykapasitetspumper
Prisgunstige og med høy kapasitet. Dekker de fleste behov for flytting av vann når det ikke er spesielle krav til høyt trykk eller vannet ikke er forurenset. Pumpene er konstruert for lang levetid og høy driftssikkerhet. Våre høykapasitetspumper:
WB 20 XT
WB 30 XT

Vannpumpe Honda WB30

5 | Slampumper
Når du skal flytte store mengder vann, for eksempel ved drenering og lensing av vann ved gravearbeider i bakken. Tåler forurenset vann med store partikler opp til 31 mm og har kapasitet på opp til 1640 l/min. Perfekt for entreprenører og utleiebransjen. Våre slampumper:
WT 20
WT 30
WT 40

Vannpumpe Honda WT40

 

 
Sender... Vennligst vent!