Honda robotklipper jobber mens eier slapper av i hagen
Publisert: 26.03.2019
 

Hvorfor velge robotklipper? Her er 7 smarte tips!

Den er innovativ og smart, og holder plenen din i perfekt stand hele sesongen, selv med minimal innsats fra deg. Flere og flere hageeiere investerer i dag i en robotklipper til klippejobben i hagen. Her kan du lese om noen av fordelene med en robotklipper, og om forskjellene på våre fire modeller.

La robotklipperen jobbe mens du nyter sommeren
Mange ser for seg en sommer med sol, bading og late dager på gresset. Noen synes det er behagelig å klippe gresset selv, mens for andre er det bare én av flere oppgaver som står på listen over ting du aldri rekker å fullføre. Robotklipperen klipper gresset når du bestemmer det, og du kan legge inn en forhåndsprogrammering slik at du aldri mer trenger å tenke på at ugresset gror. 

Vakker og frodig gressplen
Alle våre robotklippere bruker mikro bioklipp når gresset klippes. Det betyr at gresset klippes i ultra-fine partikler som igjen blir sirkulert tilbake til plenen og blir til naturlig gjødsel. Du trenger verken rake eller gjødsle, og slipper at gresset setter seg til skoene når du skal inn i huset. Honda Miimo robotklippere klipper plenen litt og ofte, noe som sikrer en perfekt, sunn plen og et teppelignende utseende. 

Honda Miimo 3000

Stillegående

Robotgressklipperen kan klippe både om natten og på helligdager – nå trenger du aldri mer bekymre deg over irriterte naboer som vil ha det rolig og fredelig i helgene! HRM 40 Live, HRM 310 og HRM 520 har et lydnivå på bare 62 - 63 dB, mens toppmodellen HRM 3000 har et lydnivå på kun 59 dB. Til sammenligning har en vanlig motorisert gressklipper et lydnivå på 95-98 dB. I tillegg er det mulig å sette alle modellene i stillemodus slik at du vil få en enda lavere og stillegående robotklipper.

Lader seg selv
Visste du at alle våre modeller lader seg selv? Robotklipperen returnerer selv til ladestasjonen for å lade batteriet. Etter kort tid er den klar for å fortsette plenklippingen. Les mer om de ulike klippe- og ladetidene i oversikten nedenfor.

Trygghet for deg og alle som bruker plenen
Honda Miimo robotklippere kan med sine mange sensorer føle kontakt og stopper straks de kommer i kontakt med en hindring, for deretter å snu og fortsette i en annen retning. 

Fremdrift- og knivmotor stopper også dersom robotklipperen løftes. Hver Honda robotklipper har sin unike sikkerhetskode, som sikrer at den ikke kan brukes av noen andre enn deg. Robotklipperen stopper og avgir alarmsignal så snart den løftes og starter kun når din sikkerhetskode er godkjent.

Honda Miimo robotklippere er utstyrt med kraftige Lithium-ion batterier som tåler gjentatte opp- og utladninger uten at kapasiteten reduseres nevneverdig. De bruker i tillegg så lite strøm at du sannsynligvis ikke engang vil merke det på strømregningen. 

Din Honda fagforhandler kan hjelpe deg

Din Honda fagforhandler kan hjelpe deg å bestemme hvilken Honda robotklipper som passer din hage og gi deg tips og råd til monteringen. Ønsker du ikke å montere selv kan fagforhandleren gjøre dette for deg. Fagforhandlerne er kurset i dette og har spesifikk trening i å sikre problemfri drift og installasjon uansett hvordan hagen din er. 

Men: Hvilken modell bør du velge?

Vi kan altså konkludere med at robotklipper er en smart investering. Men Honda robotklipper dekker ditt behov? Her har vi laget en enkel oversikt som kan gjøre valget litt lettere for deg. Ta gjerne kontakt med våre forhandlere dersom du fortsatt synes det er vanskelig å bestemme seg – vi er her for deg! Du kan også lese mer i våre spesialbrosjyrer.

Se oversikt over alle våre modeller her.
La hagen få seg en Honda!

 
Sender... Vennligst vent!